21 Ağustos 2012 Salı

Trajikomik Bir Soygun Haberi

Hırsızlar Çalacak Bir Şey Bulamayınca..


Hırsız Resmi
Gece vakti herkes uykudayken bir apartmanın en üst kadtındaki bir daireye giren hırsız kafadarlar. İlk önce bayıltıcı sprey kullanarak zaten uykuda olan ev sahiplerinin uykularını daha da derinleştirip işlerini garantiye aldıktan sonra, değerlli birşeyler bulmak ümidiyle evin altını üstüne getirirler. Ancak çalmaya değer bir şey bulamazlar.

Yine de yılmayan hırsızlar bu kez de yan daireye girerler ve yine uyutucu sprey kullanarak zaten uykuda olan ev halkını etkisiz hale getirip bu evin de altını üstüne getirirler. Ancak yine değerli bir şey bulamayan hırsızlar boşu boşuna yorulmuş olmanın hıncını ev sahiplerinden çıkarmaya karar verirler. Hırsızlar, ev sahiplerinden intikam almak için dahiyane bir yol bulurlar. İlk girdikleri evin sahibinin baygın karısını alıp ikinci evin sahibinin koynuna; ikinci evdeki kadını da ilk evdekinin koynuna sokup evden çıkarlar. Kısaca evlerde uyuyan eşleri değiştirirler. Eşdeğiştirme yaparlar.

Artık gerisini siz düşünün... Sabah sabah uyanıyorsunuz ve karşı komşunun yatağındasınız. hiçbirşeyden haberiniz yok, ya da bir sabah kalktığınızda yatağınızda komşunuzun karısı ile uyanıyorsunuz. Bayıltıcı spreyin etkisinden dolayı hiçbirşey hatırlamıyorunuz. Ne düşünürsünüz? Hayat çok garip değil mi?

Hiç yorum yok:

En Çok Bakılanlar